lördag 24 januari 2015

Sanuk är glädje :)

Sanuk är nåt som står för glädje och glädje är någonting vi har :) Som sagt mycket roligt har vi på sanuk, och med det en stor gemenskap. Vi strävar efter att alla elever ska känna en gemenskap med alla så vi har ofta samarbetsövningar på samlingarna. varje torsdag har vi storsamling och då är föräldrar och anhöriga inbjudna och vi brukar göra något gemensamt även med dem :) I torsdags så hade varje klass en övning där alla stod på en matta, och föräldrarna skulle instruera barnen hur de skulle göra för att vända mattan om utan att någon trillar av och alla ska till slut stå på andra sidan av mattan. Eleverna däremot skulle vara helt tysta. Det fungerade riktigt bra för min klass och det blev många skratt och en härlig gemenskap :)


På skolan har vi en förälder som jobbar på cirkus Cirkör och givetvis har hon lite cirkus med barnen. Här är det förskolan som får agera akrobater :)


Sanuk på er fina bloggvänner!
/Marie

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...