fredag 21 november 2014

Visumet här!

Jaaa, nu har det kommit, äntligen... och det gick bra denna gången också, så en check till.... Mitt visum har alltså anlänt, och allt var godkänt . Så nu kan jag åka till Thailand och stanna i 60 dagar, sen så måste jag ansöka om 30 dagar till. Det kan jag göra i Krabi, eller som vi gjorde sist, köpte helt enkelt en tjänst. Det var bara att skriva på en ansökan, skicka med två kort och betala 3000 Bath, (ungefär vad det hade kostat mig att ta mig till Krabi fram och tillbaka), Sedan så åkte han iväg med mitt pass och jag måste erkänna att det kändes inget vidare. Men tre dagar senare var det bara att hämta passet och jag hade 30 dagar till :) I Thailand går det mesta köpa :) :) :)


Nu är det fredag och denna helgen blir minsann en lite annorlunda helg, för hux flux är vi småbarnsföräldrar igen. Timo ska nämligen vara här hela helgen. Elina jobbar och kommer hit och sover sedan åker hon igen och Tommy är iväg... Gos och mys för hela slanten, så mycket annat blir det nog inte gjort...:)

Hoppas på en riktigt trevlig helg till er!
Kram Marie!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...