onsdag 26 november 2014

Idol på fredag :)

Alltså denna vecka har det hänt två supertrevliga saker omkring Johanna, och jag är sååå glad :) För det första så blev hon tillfrågad om att vara med som dansare i Idol på fredag, och KLART hon vill, som hon väntat på det, hennes första teveframträdande. Jag är så otroligt glad för hennes skull, och så klart väldigt stolt. Det har varit en tuff tid sedan hon slutade balettakademin,Så äntligen var det nu hennes tur :)Hon är så VÄRD detta!  På fredag sitter vi klistrade framför teverutan, så klart.


Foto; Emma Jansson

Och så var det ju en sak till, Johanna har bokat resa till Thailand. Hon kommer och bor hos mig i två veckor, wiiiie, så glad jag blir. I år åker hon själv, förra året var ju även Nicke med, men han hade svårt att ta ledigt... Så det blir Johanna i början och Dick på slutet. Förra året hade jag goda vänner från Västervik som också kom, och det är ju så trevligt med besök. :)

Hörrni, Idol på fredag alltså. Dansarna är med redan från början i öppningsnumret :) Sedan är hon med både Molly och Josefins ena låt :)

Kram på er!
/Marie!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...