söndag 2 november 2014

Nedräkning

Hej alla fina bloggvänner som väntat tålmodigt på att något ska hända här inne på bloggen. Jag har lovat flera av er att jag snart ska vara tillbaka och detta är faktiskt på grund av en enda sak, och det är att min NEDRÄKNING precis har börjat- Jag kan inte fatta det, men det är bara 2 månader till jag ska åka igen, ja precis jag trodde aldrig att detta skulle vara möjligt, men jag fick chansen och jag tog så klart den chansen.

Innan vi skulle åka hem från Thailand hade vi ett utvecklingssamtal, vet ni var? Jo på stranden iförd bikini och sarong. Kan jag rekommendera faktiskt :) Men till saken, då sa min rektor att hon gärna vill se mig tillbaka nästa säsong igen och om det inte funkar står alltid dörrarna öppna till Sanuk för mig. Åh så klart jag ville tillbaka, men först och främst ville jag prata med familjen och så var det ju det där med tjänstledigt. Jag var väldigt tveksam till att jag skulle få det,, men jag tänkte i alla fall fråga, som sagt måste ju ta chansen.





Dick svarade med en gång att då skulle han ha mindre semester i sommar så han kunde vara lite längre, Johanna var också sugen på att besöka mig igen, men Elina tyckte väl först inte att det var så kul, vill ju förstås ha mormor hemma. Och det ska jag säga att det kommer bli det tuffaste, att lämna den lilla godingen. Det går bara inte att föreställa sig hur det är att vara mormor innan man blivit det, inte morfar heller för den delen :) Vår lilla guldklimp det är han den där lilla Timo,som för övrig redan hunnit fylla 1 år!

Rektorn gick också med på det till slut. Hon blev inte precis stormförtjust när jag frågade. "Nej, gör inte så mot mig", sa hon. Men efter att par  veckor sa hon att hon inte skulle sätta käppar i hjulet för mig, jag tror hon innerst inne visste att jag kanske t.o.m. skulle säga upp mig, för jag ville väldigt gärna åka en gång till :)
                                                     Timo med sitt fina kök han fick av oss :)

                                                                 


Så mitt/vårt liv kretsar väldigt mycket omkring vårt lilla barnbarn, och eftersom jag ska åka igen så försöker jag någon gång i veckan träffa honom och gosa så mycket jag kan. Han sov faktiskt här själv för första gången och det gick jättebra, han är så duktig, och det är full fart hela hans vakna tid.

                                                                  Bus med morfar!



Ni som återigen vill följa med mig på min resa kan börja följa med redan på nedräkningen :)
Ses snart igen!

Kram Marie!


Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...