torsdag 23 januari 2014

Livskvalité

Nu har jag arbetat här på Sanuk i 3 veckor. Min klass har varit intakt med mina 11 elever sedan start, men nästa fredag så har jag min första utskrivning. Då ska jag på torsdagen ha en utskrivningssamtal med elev och föräldrar, och då även visa de skriftliga omdömen som jag håller på att skriva, inte lätt efter 4 veckor. Sedan på fredagen ska jag inför hela skolan hålla en avtackning i Salan för eleven och så får denne sin Thaibok, där de dokumenterat alla thaitema och lite material från thaiundervisningen :) Den ska jag också sätta ihop nästa vecka och så ska vi ta ett klasskort och sätta in. Sedan kommer det en ny elev, så vi blir fortfarande 11.

Jag börjar mer och mer komma in i thailunket, tar dagen som den kommer, bryr mig inte så mycket att håret står åt alla hörn när man går till jobbet, sminket börjar avta och man behöver inte tänka på klädsel, eftersom vi har skoltröjan. När jag kommer hem från jobbet kan jag bara sätta mig i solstolen och läsa, eller gå på yoga eller friskis eller kanske ta en massage. Sedan brukar vi träffas och käka, ibland sätter jag mig själv och äter, vilket inte berör mig alls, bara så himla skönt. Jag har varvat ner och känner mig så avstressad...:) Jag tror och hoppas att jag tar med mig lite av detta när jag kommer hem, för detta är livskvalité på högsta nivå... :) Om jag bara hade min familj här så hade ALLT varit i helt sin ordning, saknar dem så....

I måndags yoga igen på Oasis!
 Här uppe njuter vi av yogan!
 Mina yogapolare!
 Strävar efter Sannas pose...:)

I tisdags Friskis & Svettis på stranden, kan inte bli bättre!
med vår egna friskisledare Marie Mierits!!
 Jag med mina underbara Annakollegor :)
 Kollegorna Gunilla o Anna i solnedgången på väg hem från friskis!

Onsdag, 
efter 1 1/2 timmes läsande på stranden åker tre
modiga brudar på Lolas moppe till Saladan :), Vi shoppade och utforskade Saladans olika matställen, crepes med banan/choklad och sticky rice med mango... :)
 Anna o Lola!
 Nyköpta thaibyxor, I love them!!

Torsdag, 
Afterwork med fruktshake med kära kollegor på Koala bar, vid Ocean View där jag bor med efterföljande kvällshäng med Anna o Lola! 


See you fina bloggläsare!
Kramar Marie!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...