måndag 20 januari 2014

Helg!

Efter en hel arbetsvecka som jag varit helnöjd med så är det allt skönt med lite helg. En helg att bara vila upp sig på och samla ny energi på :) I fredags slutade ju jag som sagt 12.00 och då så satt jag mig och tog en god lunch, grillspett med jordnötssås o ris och en Singha till det och bara njöt :) Sedan la jag mig några timmar vid poolen för det blåste så mycket på stranden. Efter det var det dags att gå och lämna min tvättpåse över gatan som jag sedan hämtar på lördag för ca 12 kr :) struken o klar.... Sedan gjorde jag mig i ordning för att redan klockan 18.00 skulle vi träffas ett stort gäng på en restaurang för kvällsmat. Det var en salig blandning av kollegor med familjer, föräldrar, elever, lite kändisar och annat smått och gott vid vårt långbord :) Kvällen avslutades på restaurang Rann där det var livemusik och jag tog min första drink, en Pinacolada :)


Lördag morgon var det dags för en ny utmaning, YOGA... :) Premiär för mig och inte helt min grej måste jag väl erkänna, men jag ska ge det en chans några gånger till, vet ju att jag behöver det :)Sedan blev det en god frukost hemma på hotellet och resten av dagen tillbringade jag, Anna och Lola borta vid min strand haha... Det heter så numera, min strand här borta Koala bar där jag bor, här är lugnare, både med folk men även från elever och föräldrar och är det helg så är det :) På kvällen blev det en sväng på Cheeky Monkey bar :)


Och så var det sista dagen på helgen och då tog Anna och jag en tuk-tuk ner till Long Beach, på Thaim-out, en restaurang som ett svenskt par tog över i höstas, och där låg vi hela dagen och bara hade det så himla skönt. Lola kom fram på eftermiddagen och gjorde oss sällskap.Jag har fått ett otroligt lugn i kroppen på dessa veckor, allt är så rogivande och jag mår bra i hela själen... :)

 Thaim-Out!

Pop kan mai!
Kramar Marie!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan Marie, det är jättekul att kunna följa dej på bloggen! Nu ser jag ännu ett ansikte jag känner igen, Anna från Kisa. Hon har ju jobbat i Gullringen för ett antal år sedan! Hälsa henne från mej och ha det så jättebra!
Else-Britt

Marie sa...

Vad roligt att höra ifrån dig Else-Britt :) Ja, Anna och jag umgås mycket här nere, båda är vi här utan familj och vi träffades några gånger innan vi åkte hit. Vi har det så bra här så:) Jag ska hälsa henne från dig...

Marie

Marie sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...