fredag 3 januari 2014

Nu tar jag helg!

Nu har jag arbetat i två dagar, ännu så länge utan elever, men på måndag är det dags att möta dem och deras föräldrar :) och på tisdag börjar skolan på riktigt :) Det ska bli så spännande Jag ska ha 10 elever första veckan och sedan kommer en till veckan efter. Mitt klassrum är väldigt litet och trångt med ytterst lite material så som sagt jag hoppas att eleverna har med sig mycket eget material, annars får jag trolla med knäna :)

På tisdag eftermiddag börjar vi med våra thaitema, och jag ska åka med en grupp till ett gummiplantage och se hur de tappas träden på gummi:) Vi får hoppas att det inte regnar för då tappar de inte ur träden. Jag kommer få uppleva en hel del här kan jag lova. När vi åker iväg med eleverna sitter vi på ett bilflak, inga bälten här inte. Det är som sagt helt annat än hos oss i Sverige...:) Sedan ska vi gå där på plantagen i flippflopp. "Men ormar då", sa jag. "Ja man måste vara försiktig och se sig om ordentligt", fick jag till svar. Haha här har jag mitt äventyr mina vänner.

På onsdag har vi idrott några klasser ihop, och det blir på stranden. Vi ska också passa på att ta hoppbilder på alla elever. Dessa bilder ska vi ha uppsatta utanför klassrummet och sedan ska de sitta i elevernas Thaibok, en bok där vi dokumenterar alla elevernas thaiäventyr och som de får med sig hem när de slutar hos mig .)

Idag var det fredag och då slutar jag klockan 12, och då blev det lunch och en Singha på stranden med Dick :) Men så klart mitt i solskenet så kommer det helt plötsligt en regnskur, så då passade vi på att ta första massagen. Kan en fredag bli bättre? En timma kostade 300 Bath, ca 75 kr :) Sedan tog vi en tuk-tuk in till Saladan och shoppade lite :) Och så var det dags för mat igen och den intog vi på en restaurang som står på pelare ut i havet med en fantastisk utsikt... :) :) :) i Saladan.... På kvällen tog vi en härlig men rätt mörk strandpromenad, och vi lyckades också få se en fireshow på vägen :) Jag hade kvällen till ära på mig mina nya thaibrallor, himla sköna och kan behövas mot myggen...

Vi lyckades också för första gången att scypa hem till Elina och vi fick se en skymt av lilleman, den lilla godingen..:) Han hade precis badat och hade på sig sina Levisjeans och NY-body som mormor o morfar köpte i New York :) I helgen ska vi försöka scypa med Johanna :)

Nu tar jag helg och hoppas på mycket sol o bad :)
Kramar Marie!

Ja här är vår väg till skolan!
Nedbäddad för massage :)


Så lagom goa efter en omgång thaimassage :)




Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...