måndag 9 januari 2012

Bröstcancer eller inte!

Bröstcancer är väl ett ord som varje kvinna känner obehag av. Det kan drabba vem som helst (kvinnor i alla fall) och när som helst och inget man önskar sin värsta fiende ens. När kallelsen till mammografi kommer får jag hjärtklappning och inte förrän svaret kommer i brevlådan att allt var okej kan jag koppla av. En gång när jag fick brevet stod det att jag skulle komma tillbaka och göra om undersökningen, då kan jag lova att jag var nervös.

Något som vi kan bli bättre på och som är viktigt är att kolla sina bröst med jämna mellanrum, klämma på dem regelbundet, det går jättebra i duschen när man tvålat in sig. Jag är duktig periodvis, men glömmer det den andra perioden. Skärpning till mig och ni andra som inte är så duktiga på detta. Tänkte att denna filmsnutt med de heta och snygga grabbarna kanske kan lätta upp stämningen och kanske kommer ni igång med att känna på era bröst hihi...:)




Kramar till er från Marie!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...