måndag 3 oktober 2011

Flyttning!

Flytt, flytt och så lite flytt till, ja så kan jag väl sammanfatta helgen. Vi har hjälpt Elina att flytta. De (Jeko också) bor numera i en mysig lägenhet på Tallängsgatan...:) Det fanns något poitivt med flytten och det var att det var skönt att slippa flyttstäda, för det brukar ju höra till. Det här med flyttning är något som tillhör våra årliga rutiner, för jag tror vi har flyttat någon av oss i familjen minst en gång varje år sedan 2006 när vi själva flyttade från Storebro till stan. Herregud vad vi har burit i dessa år, bara i Stockholm har vi flyttat Johanna och Nicke 6 gånger hihi.... MEN nu är det slut med flyttandet, eller????

Helgen var för övrigt mycket skön och vilket underbart väder sen. Jag hoppas verkligen att oktober månad får vara så här njutbar, vi hinner få nog av kyla i många månader framöver... Och jag är så glad att jag fortfarande kan njuta av helgerna, jag tänker verkligen inte köra slut på mig i onödan... Jag arbetar hellre lite mer på vardagarna så att jag kan ta igen mig och faktiskt kunna njuta och vara tillsammans med mina nära och kära på helgerna, det är mycket värt det...:)




"Tiden är den enda resurs som inte kan förnyas"





Kramar från Marie!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...