fredag 28 oktober 2011

Bättre o bättre!

Nu är denna host, host vecka slut.... Och alla elever går på ett välbehövligt lov och vi lärare jobbar tre välbehövliga dagar till utan elever.... Det har gått ganska bra att jobba i alla fall mot slutet, trots att jag inte är helt kurant ännu, hostan minskar lite för varje dag, men jag blir fortfarande väldigt anfådd och trycket i bröstet kommer tillbaka då.

Men jag har tagit det lugnt och hoppade faktiskt över ridningen i torsdags också. Jag var bara där och kollade och givetvis blev jag himla sugen så på måndag tar jag igen en av mina missade lektioner...:)

Nu bär det i alla fall av till Stockholm, hinner tyvärr bara träffa dottern en sväng för i natt åker Nicke och hon till New York....) Det är de verkligen värda♥.... Åh blir så avis, det är mitt nästa resemål kan jag säga.... För övrigt ska jag shoppa och mysa omkring, få lite miljöombyte och gå på en 50-års fest...:)






Ha en himla härlig helg fina bloggvänner!!


Kramar från Marie!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...