söndag 28 augusti 2011

En sjudundrande helg!

WOW vilken helg det har varit... Precis fullt upp, men bara en massa trevligheter...:) Lördagen avslutades med först ett snabbesök hos Åsa o Lasse för att sedan ta en taxi till den sjudundrande sommarfesten i Tobo som startade med en tipspromenad runt gården, efter det välkomst- drink och tal och sedan var det bordsplacering inne i partytälten... Där inne var det dukat till 98 gäster så ni kan tänka er vilken fest det var. Det blev kräftor och bröd till förrätt, helstekt lamm, potaissallad och sallad till varmrätt och cheescake med hallon till efterrätt, det mesta var dessutom närproducerat.

Jag hamnade vid ett bord med övervägande bönder, hade väl inte så mycket gemensamt att snacka om, hängde inte riktigt med på allt prat om mjölkproduktion o.s.v., någon jobbade dessutom på mejeri... Ja, ja det blir ju inte roligare än man gör sig så jag försökte få igång lite andra samtal och sedan var det ju faktsikt dans på logen också. Så på det hela taget blev det en fest att sent glömma...:)



Värdparet Gunilla o Magnus Palmgård!!

Kolla in den lövade logen bakom, som vi tog en och en annan sväng om på..:)

Idag fortsatte trevligheterna och det blev en dag på ALV med Lundahls. Faktiskt första gången i år och jag blev helt överväldigad av den nya borgen och hela showen som verkligen var påkostad med både rumpnissor, vildvittror, grådvärgar och den stora åsksmällen när hela borgen delar sig, och vi fick t.o.m en massa snö på oss hihi... (skum som vällde ut som stora snöflingor). Imorgon kommer en massa bilder från ALV, mest från borgen, Ronja och Birk, alias Jon...:)


Kramar till er fina bloggläsare!!



Från Marie!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...