lördag 6 juni 2009

VI HAR TAGIT STUDENTEN!!

Denna helg var det som sagt Elinas student som har hägrat. Efter 3 års slit på Omvårdandsprogrammet, är äntligen dagen här. En dag när det ska vara soligt väder. Men hela dagen regnade det och studenterna i Hultsfred fick fraktas till kyrkan i buss.
Kl. 15.30 var vi på väg bort till Vimmerbys utsläpp, och vad händer himlen öppnar sig och det hällregnar i ca. 40 min medan de springer ut. Jag har inte sett något liknande någon student, paraplyerna hägrade och man kunde knappast se några studenter, USCH! Vi hann ge Christopher och Ellen varsin ros, någon annan hittade vi inte bland alla paraplyer.
GRATTIS CHRISTOPHER TILL STUDENTEN!

Vi var sedan tvungna att bege oss till Hultsfred, och tänkte att nu tar vi med oss regnet. MEN icke, det klarande upp och när studenterna där sprang ut kom till och med solen fram, helt underbart. När vi fick med oss Elina hem hade vi studentskivan i en lokal vid Dicks jobb, och det ramlade in ett 25 tals personen och vi hade en riktigt trevlig kväll. Framåt 22.30 tiden kom Christopher så vi hann och fira honom också.


GRATTIS ELINA TILL STUDENTEN!!



Elina och Ida!


OP06 på vagnen!


Elina och Johanna C i gråt och tandagnisslan!

Syrran, Elina och lillkusin Linus!
Kajsa och Elina!



Janniken, Elina och Kajsa, friends forever!


Kusinerna Moa, Elina och Ellinore!

Christopher öppnar sina plankstek!



ETT STORT TACK TILL ALLA SOM FÖRGYLLDE ELINAS STORA DAG!!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...