måndag 20 juni 2016

Mila 1 år!

I helgen åkte vi till Stockholm för att jag skulle på Sanukkonferensen... Men vi hade sedan längre lovat bort oss att vara barnvakt så det ställde ju till det hela, men jag ville ändå åka på konferensen och träffa alla inför det stora äventyret :) Sagt och gjort vi tog med oss barnbarnen och morfar och moster Johanna fick agera barnvakt medan mormor roade sig på annat håll :)
Så hela bilen fullpackad gav vi oss iväg i lördags morse :)
Vi åkte direkt till konferensen dår de släppte av mig ett par timmar försenad...:) Sedan hade de en rolig dag med morfar och moster och när jag anlände senare på kvällen sov de små älsklingarna så gott. Men innan jag gav mig iväg igen på söndagen var vi ju tvungna att hinna fira vår lilla 1-åring:)
Efter lunch och fotografering på söndagen blev jag hämtat lite tidigare, Jag kom sist och åkte hem först :) Ja det är inte lätt att hinna vara överallt och både mamma, mormor och lärare på två ställen hihi :) Men allt löste sig ju till slut alla fall. Vi ville komma hem någorlunda skapligt med 1-åringen också, för det var visst några föräldrar som längtade till att gratta :)

Mila i sin nya klänning väl hemma i Fågelhem!
Milas 1-årskalas sparar vi till midsommarhelgen då alla är hemma!

Trevlig vecka alla bloggvänner!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...