fredag 17 juni 2016

Skolavslutning!

Ja då var det över, 3 år har jag haft klassen och idag har jag lämnat dem... Det var en fantastisk avslutning i kyrkan med mycket duktiga elever som alla uppträdde. Våra elever i sexan avslutade det hela med att sjnga en omskriven låt av Vi ska bada nakna :) till vi ska sluta sexan denna dag och börja sjuan äntligen.... o.s.v. Jag började så klart lipa redan innan de började sjunga, usch vad jobbigt sådana här dagar är. Efteråt fick alla sexor rosor och rektorn höll ett tal och sist av allt tog vi farväl på skolgården.
 

Efter detta så åkte vi ut till Kröngården där det blev smörgåstårta och några avtackningar... Min kollega Per var ledig idag, men annars har jag mitt arbetslag här nedan och tyvärr så splittras vi till hösten, men Maria och jag fortsätter tillsammans med en fyra..
Som sagt en och en annan tår fällde jag allt och många elever tyckte att det var riktigt jobbigt att sluta och det var fler förutom jag som fällde tårar, Vi ficj blommor och en väldigt fin vas, Omaggio :)
Imorgon far Dick och jag till Stockholm med barnbarnen :) Det blir spännande värre. Jag ska på lite andra roligheter medan Johanna och Dick får vara barnvakterna :)

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...