söndag 5 juni 2016

Fira framgång och övernattning!

Ja nu har ju en hel vecka till gått och det har inte kommit något inlägg, men som vanligt har det ju varit fullt upp och den ena aktiviteten efter den andra har avlöst varandra... Som jag redan har skrivit så hade vi flera uteaktiviteter på gång förra veckan och den första var att vi firade framgång med eleverna nere i Källängsparken :) Vi gör det med jämna mellanrum men just nu var det för att fira våra bra resultat med våra Nationella prov, samt att alla verkligen gjort sitt bästa :) Vi hade en riktigt härlig eftermiddag med firande och lekar....

Vår andra uteaktivitet denna vecka var Hörestadhult med en grupp sexor för att sedan på kvällen samlas för övernattning med alla. Men på dagen förberedde vi för kvällen med att sätta upp militärtält och diverse städning :)
 Det behövs granris i tälten också :)

På kvällen kom vi alla tillbaka igen och vi pedagoger kom först och fixade elden innan alla kom tillbaka med sina föräldrar för att gå trädstigen och grilla korv :)
 Lugnet före stormen!
Klockan 19 var det fullt ös med föräldrar och elever för samkväm, men 20.30 fick de lämna oss och vi blev ensamma igen :) En speedad natt med många elever som hade bestämt sig för att inte sova alls. Det blev många varv runt trädstigen som snart blev spökstigen..:)
 Klockan fem var det soluppgång och snart dags för frukost efter en sömnlös natt :)

 Klockan 7.15 var alla elever hämtade av sina föräldrar och vi kunde åka hem och lägga oss. Jag sov till 13.30 denna soliga varma fredag, men det var liksom behövligt efter en natt utan någon sömn...:)

Kram Marie!


Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...