torsdag 23 juni 2016

Första dagarna!

Nedvarvning eller inte, jag vet inte riktigt om det är det för jag har haft fullt upp trots inget planerat och det är ju i och för sig skönt, för jag har tagit dagarna som de kommer. Igår tog jag en skön sovmorgon efter vår lilla avslutning med kollegorna och sedan jag satt länge framför teven och såg nyhetsmorgon och flera koppar kaffe gick det åt :) Så himla skönt, men efter det blev det lite småplock och sedan åkte jag ut och hälsade på Elina och barnen, hon har ju också semester nu..:) Vi hällde upp vatten i poolen till Timo och vi hade en mysig eftermiddag :)

 Eftersom Mila hade lite feber så blev det inget ALV som vi tänkt för oss alla, men jag beslutade mig för att åka ner själv en stund för att se "Den sista striden" i den nya miljön i Törnrosdalen, för det är mest för äldre barn, mycket våld och rätt läskig.... Men alltså den var så bra, jag blev alldeles hänförd och imponerad av hur de fått till allt....:) Så påkostad och genomtänkt och vi som precis läst boken och sett filmen för att vi har haft den som A-L tema i år så allt var så bekant. Vi har ju också dragit parallellen med hur det ser ut i världen idag, ont och gott o.s.v. och det tänkte jag verkligen på, hur olika folk behandlas i Världen, medmänsklighet m.m.

 Idag tog jag min första mogonpromenad, något jag i många år gjort så fort sommarlovet börjar. Nu är jag ju inte känd för att vara den morgonpiggaste i Universum, men mellan 8-9 försöker jag komma iväg, och det är så himla skönt. Det skulle aldrig falla mig in att gå innan jag börjar jobba, men detta är helt okej, underbart väder i underbar miljö :)

 Efter frukost och dusch blev det några ärenden på stan innan jag åkte ner till ALV för att möta upp Elina och barnen (försökte med ett nytt försök idag) Kankse lite väl varmt, men annars så var det riktigt mysigt och Timo bara älskar att springa in och ut ur husen och djuren, teatern är väl intr så intressant :)
Gott med pannkakor o sylt!

Imorgon är det midsommarafton och i år bryter vi traditionen att fira med vännerna och istället blir det en härlig familjemidsommar :) Inte ens någon midsommarlunch här hemma blir det.... Hoppas att vi har vädret med oss och inte för mycket regn och åska, det ska ju bli riktigt varmt alla fall, sol är aldrig fel heller...:)

Glad midsommar på er fina bloggvänner!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...