onsdag 10 december 2014

Intensiv vecka!

Åh hå jaja är rätta ordet nu, vilken intensiv vecka med allt från luciaträning, två möten för förstelärarna, planering till min vikarie, berättelseskrivande, matteprov på löpande band  med tillhörande rättning. Vi brukar köra oförberedda matteprov som är utifrån kunskapskraven och då blir det också lättare att bedöma eleverna.Igår eftermiddag var vi också i matsalen och ställde i ordning bänkar m.m. så vi kunde lussa där idag, för vi hade nämligen genrep i morse, och det gick jättebra så vi håller tummarna på fredag :)

Igår eftermiddag kände jag mig yr och det fortsatte när jag kom hem så det fick bli soffan igår kväll. Idag framåt eftermiddagen kom migränen som ett brev på posten. Så det blev bara lite rättning ikväll. Nu har också väskorna åkt fram från vinden och det har börjats packa en del.... En väska med kläder, skor och necessärer och en med skolmaterial. Jag är så glad att jag får ha 30 kg i den stora, hade inte klarat det annars. Det värsta är att jag ska ju bära en bit också.. :)



Kram!
/Marie

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...