torsdag 4 december 2014

Nya check!

Nu kan jag bocka för ett par check till på min lista. Idag var jag och fixade lite bankärenden som att under 3 månader inte lägga undan pengar till sparkontot och låta alla överföringar vara vilande :) Sedan kom jag på något igår som jag nästan helt glömt bort, och det var att ringa Länsförsäkringar och förlänga min reseförsäkring. Hade det inte alls på min lista, utan Johanna nämnde något om försäkring igår och då slog det mig att jag alldeles glömt det. Men check på det, och vips blev jag 849 kronor fattigare... Nu är jag i alla fall bara 3 veckor ifrån mitt stora äventyr :)

Nu sitter jag här och laddar för område Västs julfest, eller julavslutning kanske man kan kalla det. Vi ska till Kröngården och få någon julmacka, men trevligt att träffas utanför skolan. Flera år har vi haft lite avslutning i skolans matsal och som sagt man behöver ibland få komma utanför skolans lokaler...:)

Längtar också efter denna lilla skruttunge som lyckades smitta ner mig från helgen med en lite förkylning. Men imorgon kommer han och gosar med mormor igen. Elina ska jobba så då sover de över här :)

Timo bara älskar pannkakor :)

Kram och fortsatt trevlig vecka
/Marie

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...