torsdag 2 maj 2013

Lugnet före stormen!

Valborgsmässoafton firade vi hos goda vänner på deras inglasade altan. Skönt att man har vänner som har en sådan:), kan väl säga att det är det enda jag saknar från tiden när vi hade hus... Men vi hade en mycket trevlig kväll med grillat och lite nostalgi med musik från vinylplattor och viss hattparad...:)


Sedan fick man en ledig dag så där mitt i veckan, och den dagen känns som lugnet före stormen, för nu sätter det igång vill jag lova.... Idag började dagen med ett NP i historia och efter det cyklade vi iväg till Hörestadhult igen för att göra klart det sista inför tändningen av kolmilan. I helgen fyller dottern år, på måndag kväll ska vi iväg till Linköping för att se Balettakademins (Johannas) avslutande (turné) föreställning i Linköping. Sedan ska skriftliga omdömen skrivas, på tisdag tänder vi kolmilan och vi har övernattning i Hörestadhult med alla elever för att vakta milan, sedan drar utvecklingssamtalen igång och efter det är det dags att sätta betyg.... Ja och sedan ska man lämna ifrån sig dessa trevliga elever, vilket känns lite sorgligt.

Nu har jag precis kommit hem från en ljuvlig kväll i paddocken i Källeberg med Santra Mia..:) Så himla härlig och man känner hur stressen bara rinner av, så energin är påfylld och nu gäller det bara att ta en dag i taget så löser sig allt...:):) Så nu väntar vi med spänning på intensiva, men spännande och förhoppningsvis trevliga dagar..:)

"Man hinner med nästan hur mycket som helst, om man bara inte gör sig någon brådska."

Kram Marie!





Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...