lördag 4 maj 2013

Lördagsro i själen!

Alltså det var länge sedan jag upplevde något så vackert...:) Jag är uppväxt i Gästgivarehagen, och där är väldigt vackert, och om våren när vitsipporna blommar är det alldeles otroligt vackert. Men jag tror inte det slår den nya parken vid Bullerbyn som heter "Pipsvängen", alltså så himla fint... Vi gick bara av en slump förbi med Jeko i fredags och det var lördagsgodis för ögat måste jag säga...:)



Idag blev det vårstädning vid bryggan. Alltid lika härligt att få kratta bort löv, barr och grenar, så det blir så där fint som det bara kan bli vid vårt sommarparadis:) Efteråt förtjänade vi grillad korv och en kopp kaffe i det härliga solskenet, dock lite för blåsigt emellanåt.

Men det var en sak till som inte var så trevligt, men som förstås hör våren till, en HUGGORM...blääää vad äckliga de är.... Och räddast blev jag förstås att Jeko skulle gå fram och leka med den, för den var inte speciellt snabb ska jag säga och inte alls långt ifrån mig ringlade den förbi:(







Vi hade förutom den lilla inkräktaren en lugn och fridfull lördagsförmiddag, vilket kan behövas nu när allt sätter igång. Jag är så glad att vi har vår brygga att fly ut till när huvudet behöver rensas, bara kunna sitta där och tomglo och känna hur stressen rinner av...:)

"Man måste stanna upp ibland för att orka gå vidare"

KRAM MARIE!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...