tisdag 7 maj 2013

Bråda tider!

Som sagt bråda tider är det nu. Igår var vi på en efterlängtad och fantastisk dansföreställning på Sagateatern i Linköping:) Johannas klass på Balettakademin är ute på en avslutningsturné och igår hade vi turen att den kom till Linköping. Man kan inte säga annat än att man är en mycket stolt mamma:) Det kommer lite bilder senare.

Vi kom hem ganska sent igår och sedan upp tidigt idag för att packa ryggsäcken för ett härligt äventyr i Hörestadhult med våra elever. Vi åkte dit som vanligt idag och så tände vi den kolmila som vi arbetat med sedan år 5. Sedan ska jag strax åka ut dit igen och stanna hela natten med alla våra elever:):) De kommer komma ut med sina föräldrar och grilla, gå trädstigen m.m. och sedan skickar vi hem föräldrarna för att ha en trevlig kväll/natt med eleverna:) Imorgon får vi en ledig kompensationsdag, och den är mycket välförtjänt enligt mig:)

Kramar till er fina bloggvänner!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...