fredag 3 februari 2012

Det viktigaste!!

Huu vad det är kallt och vi har fått den där vintern som vi inte trodde att vi skulle få i år. Det är verkligen fint det kan jag inte sticka under stolen med, det har liksom lyst upp allt det gråa och trista, MEN vad jag fryser.... Jag är ju liksom av den frusna sorten. Och det blir bara värre och värre, jag fryser (nästan) hela tiden, är kall om händerna och går och spänner mig. Men nu är det vinter och Marie får klä på sig, så det så....:)

Jag måste också berätta att mitt förra inlägg hjälpte lite...:) Det kändes faktiskt bättre senare i veckan, en del av frustrationen och irritationen la sig, och jag kunde fokusera på det som är det viktigaste, ELEVERNA...., trots att vi fortfarande går i väntans tiden och det är allmänt rörigt. Det tar en fruktansvärd massa energi att gå och vara uppretad och det är det inte värt, utan nu har jag bestämt mig för att lägga energin på annat....:)


Mina finaste


♥♥♥


Båda dessa foton belyser LYCKA!!!


Och livet består av LYCKA!!!!


Mina finaste är LYCKA!!!


I LOVE YOU!!!



Önskar er fina bloggvänner en härlig och avkopplande helg!!


KRAMAR från Marie!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...