torsdag 23 februari 2012

SPORTLOV!

Nu går mitt sköna sportlov mot sitt slut och jag måste säga att det har varit riktigt skönt och behövligt. Jag har tagit en dag i taget, tänkt på mig själv och inte haft några krav utan bara varit. Jag har inte gjort en massa sådant som man kanske borde göra när man är ledig en vecka som städat, putsat fönster, bakat, strukit m.m. Jag har verkligen inte haft någon energi till något sådant. Livet är en berg och dalbana, det går upp och det går ner och nu så är det rätt mycket ner... Jag hoppas att det snart går uppåt igen för det är jobbigt att vara så trött och orkeslös som jag är nu.

På lovet har jag tänkt en massa, ibland måste man ta tid till sådant också... Så har jag unnat mig massage, klippning, lunchat med dottern, gått Jeko promenader, varit och ridit ett par gånger och så har jag ägnat mig en dag åt en riktig sportlovsaktivitet... Jag tog med mid brorsbarnet och mor min till stugan och där lyckades vi faktiskt att göra en riktigt fin snögubbe och så hade vi snöbollskrig☺ hihi... Sedan blev det semlor och korvgrillning...:)





Jeko promenad i skogen!!



Sportlovshälsningar från Marie!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...