tisdag 19 april 2011

Snurr i huvudet...

Huvudet snurrar och snurrar, det är liksom en hel del däruppe nu. Arbetsdagen började med ledningsgruppsmöte, direkt därefter till läroplansgruppen vidare upp till eleverna som var i full gång med sitt självgående arbetsschema, med både teori och en massa praktiska stationer med vkíkt och volym. Så då fortsatte jag att ha samtal med fyra av mina mentorselever, vilket är så himla givande. Eleverna vet exakt vad vi ska ta upp på utvecklingssamtalet och det får själva berätta om trivsel, kamrater, kunskaps- och social utveckling m.m.

Eftermiddagen tillbringade jag med arbetslaget för att återberätta från ledningsgruppen, samt ha vårt veckosamtal med specialpedagogen. Innan jag kunde åka hem så beövde jag skriva i elevernas förra mål på det skriftliga omdömet så att jag nu efter elevsamtalen kan maila hem omdömena och familjen kan läsa igenom det hemma i lugn och ro innan vi ses efter lovet.

Väl hemma tillbringade jag kvällen vid datorn för att förebereda morgondagens föräldramöte och Lgr 11 konferens, men jag hann också med att handla på Ica och åka upp med lite vårblommor till graven, USCH vilket dåligt samvete jag har haft för det, men nu är det gjort...:)

Ja, inte lustigt att huvudet snurrar... Jag ska nu åtgärda detta med att gå och lägga mig... åhhh så skönt...:)


SOV GOTT

kära bloggvänner!


Kramar Marie!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...