söndag 15 oktober 2017

Ett stort lyckorus efter Thriller night!

Nu sitter jag här söndag kväll och känner ett lyckorus, vilken underbar helg jag har haft, och som fyllt på med en massa endorfiner :) I fredags eftermiddag rusade jag till tåget direkt efter jobbet. Äntligen var det dags för vår tjejhelg till Kalmar och Thriller night on tour....
Efter 1 tim och 42 min var vi framme och vi gick direkt och checkade in på hotell Witt. Vi fixade till oss lite och sedan samlades vi för att fira, både vår helg tillsammans och även ett försenat födelsedagsfirande för Mia som fyllt 50 år.
Innan showen var vi och åt en mycket god delikatesstallrik med olika lokalproducerad mat som vi intog vi i Kalmarsalens glasveranda. Där dyker också familjen Skedebäck upp som också ska titta på Johanna :) så roligt, barnen som känt varandra sedan de var små :)
 Äntligen på plats, snart äntrar de scenen :) :) :)
Thriller night har jag ju sett en gång förut i Hässleholm för ett par år sedan, men nu har det äntligen lyckats att få göra turné med den. Trots att jag sett den var jag väldigt förväntansfull. Jag hade ju också med mig mitt tjejgäng och hoppades på att de skulle gilla den lika mycket som jag. Anna med sin syster och Gunilla, mina vänner från Sanuk var också där och även de var så förväntansfulla och likaså familjen Skedebäck, våra vänner från Oskarshamn.

Direkt när musiken drar igång känner jag hur det stockar sig i halsen och jag börjar lipa direkt, nästan hulkar :) Så hela första numret håller jag på och det blir inte bättre av att Johanna dansar solo andra låten till The way you make me feel...:) Alltså det går inte att förklara känslan av att sitta där och se sin dotter dansa och showa på en stor scen tillsammans med en massa andra otroligt duktiga artister. Dessutom är hon så duktig och hon har en sådan utstrålning, det bara lyser om hennes, sådan power.... och ni förstår ju att jag som hennes mamma är lite partisk, men det var också väldigt många andra som sa det, så hon är VÄLDIGT VÄLDIGT DUKTIG.... Paret som satt bredvid oss satt ock tittade i programmet i pausen och jag hörde mannen säga "hon den där duktiga ljusa dansaren har visst dansat i Idol och med Lena Philipsson". Alltså jag ville bara ställa mig upp och skrika; DEN DÄR LJUSA DUKTIGA DANSAREN ÄR MIN DOTTER :) :) 
Karen hon är en helt fantastisk sångerska, vilken röst. Men det som är extra roligt med den här föreställningen är att alla på scenen får en framträdande roll. Dansarna dansar inte bara i bakgrunden utan är även framför och med sångarna och de har även solonummer, likaså de som sjunger i kören har några solon :)
THRILLER :) :) så bra!!!!!
 Vem är spöket i vitt tror ni? :)
Och så var det finalen! :)
Jag var helt utpumpad men så otroligt lycklig över att fått se denna fantastiska show en gång till och av alla fina lovord som haglade över Johanna, så otroligt stolt är jag :) Efteråt hann vi träffa primadonnan en sväng innan det var dags för dem att riva scenen och dra vidare, det är glamouren som artist .)
Vilket lyckorus, endorfinerna sprudlade då vi gick vidare för att inta Kalmars uteliv....:) Tänk vilken lycka att också få träffa mina fina Thailandsvänner och gå ut och fira med dem och bästa tjejgänget m.fl :)

Det blev en sen fredagskväll, men så roligt så det var värt att vara lite trött och seg dagen efter. Efter en lång hotellfrukost blev det några timmars shopping innan vi tog tåget hemåt...

Väl hemma stod Dick och väntade på mig på stationen för det var dags att åka direkt och fira goaste 4-åringen!Så lyckoruset fortsatte. Men det blir det mer om nästa inlägg!

Kram på er alla fina bloggvänner!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...