söndag 1 januari 2017

Nyårsafton och avsked!

Wiiie så pirrigt det är nu så här kvällen innan. Jag vimsar, springer hit och dit och får inget vettigt gjort :( Jag kan också säga att jag är rejält trött efter gårdagens nyårsfirande, kom inte i säng förrän närmare 4.30 :( Så snart blir det bingen... Men nyårsafton blev riktigt lyckad, maten blev så uppskattad och det var ju tur det för jag höll på hela dagen. Till förrätt hade vi kräftsoppa gjord på Borstingens kräftor, så det smakade riktigt gott. Som huvudrätt hade jag gett mig på torskrygg för första gången och det var faktiskt en riktig smakupplevelse och blev lyckat. Jag hade sambal oelek, bacon, rödlök och soltorkade tomater på, så det tog nog smak :) Och till efterrätt hade vi chokladmousse med nutella på rårörda hallon och havrechrunch....:)

Som sagt en trevlig nyårsafton i goda vänners lag, den kan ju inte bli bättre :) Men idag har vi fått sota för det, trött och däven... Men inte blev det en lugn dag för så klart ville jag ha mina små barnbarn här och Elina jobbade delad tur så hon har varit här mellan 12-16 och Tommy kom hit med barnen så vi åt här och hade det mysigt:)
Mormors flicka!
Mormor kille!
 Åh min fina dotter, jag kommer sakna er något kolossalt,
och mitt hjärta värker just nu...
Alltså så jobbiga avsked är, tårarna strömmade ner när jag sa hej då och kramade om först Elina sedan barnen och Tommy, fyyy så hemskt. Jag vet dock att jag vill göra detta en gång till och som sagt dessa avsked är vidriga, men jag ska ju bara vara borta i 3 månader, inte för alltid :) Men relationen till barnbarnen är så starka så visst kommer jag sakna dem..... åhhhh.... Nu tar jag nya tag, för imorgon far jag.... så ni som vill följa med på äventyret får hänga här på bloggen :)

Kram Marie!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...