söndag 22 januari 2017

Vädret vänder snabbt!

Här vänder verkligen vädret fort, för i fredags var det mulet och en och en annan regnskur kom det också. Så efter att vi slutat jobb gick vi och käkade lunch och blarrade länge länge, för något strandhäng blev det inte. Sedan passade jag på att ta lite pedikyr. Snacka om att bli omhändertagen :)
 Lunch på Krua Nidnoy!
Lite nagellack att välja på :)
 På kvällen efter att vi hade ätit gick vi till sportbaren Cheaky monky och tog oss både en drink och en sväng om till Phad Thai. :)


Men lördags var det solsken igen så efter en god lååång frukost inne i Saladan åkte Anna och jag till Relax Bay beach, en underbar strand att relaxa på så den är värd sitt namn. En riktig slappardag som avslutades med att ett härligt gäng åkte in till Saladan och käka på Papas :)
 Lördag kväll och jag lyxade till det med en toast skagen för 300 Bath (ca 78 kr) och ett glas vin för
150 Bath (40 kr) Vin är faktiskt dyrt här för det är ju importerat...
 Pantertanterna och så fina Henrik :)

Idag söndag var också en fin dag och den började med en härlig strandpromenad med efterföljande frukost på min lilla altan :) Sedan gick vi till Long beach som ligger bredvid vår strand, härligt med lite ombyte och faktiskt  klarare och finare vatten, dessutom inte så långgrund som Klong Dao.
 Yoghurt med färsk mango :)
Vilken underbar helg, nu har vi samlat ny energi för att ta tag i alla elevers planeringar.

Pop kan mai!
/Marie

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...