måndag 26 december 2016

Jul- o annandagen!

På juldagen firade vi jul med Dicks syskon och mor och far. Vi hade lite knytkalas hos Mogge och Panadda i Storebro. Vi har nästan alla år träffats ibland fler och ibland färre, och nu är inte så många barnbarn och barnbarnsbarn med, det är liksom inte så lätt att få ihop alla 14 barnbarn med respektive och ca 12 barnbarnsbarn längre. Men några brukar det vara med, och alltid lika roligt att träffas. I år var även min yngsta kusin med för han är tillsammans med Elina o Johannas kusin :)
 Två kusiner som alltid har mycket att snacka om :)

Idag på annandagen var det mest en lugn och sansad dag, men en liten utflykt blev det och det var
ett besök hos Jeko... Ett kärt återseende blev det. Jag tror det var över ett år sedan jag träffade honom, men han kände igen oss och blev så glad. Han var sig lik, förutom att han var rejält rund om magen, han får visst bara vanlig mat. för de tycker så synd om honom eftersom han aldrig varit speciellt glad i hundmat...:) Riktigt bortskämd är han... För övrigt var han lika galen i pinnar så det blev en prommis med en massa kastande pinnar :)

 Alltså han har det så himla bra Jeko, bor på en gård så han kan var ute i stort sett hela tiden och han springer alltid lös, han har en hundkompis också, han trivs som fisken i vattnet :) Gården är så fin och hans nya matte o husse skämmer bort honom och blir oroliga varje gång Elina kommer att hon vill ha honom tillbaka, men det finns inte på kartan, han kan inte få det bättre :)

Kram!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...