torsdag 1 september 2016

Nog sista rycket!

Ops igen, här har nästan hela veckan gått och jag har inte varit inne här på bloggen alls.... Veckan har återigen bestått av jobb och träning så tyvärr ingen bloggtid alls. Det blir ett snabbt inlägg om helgen som var. Lördagen var åter en solig och härlig dag, men både Dick och jag var lite trötta, både efter en intensiv jobbvecka, men också för att fredagen blev lite sen, mest för Dick som kom hem framåt 03.00, så är det i musikerbranschen :) Så det blev verkligen en lat och härlig lördag med inga måsten, Lunchen tog vi ute på Ingebo hagar...:) Jag tycker det är härligt och rofyllt där ute..... kanske var det sista rycket, de har visserligen öppet ett tag till så vi får se om det blir någon mer gång nu i höst....
 Lite varm så han gick och ställde sig i skuggan, medan jag njuter i solen :)
 Söndagen däremot var lite molnigare och regnet hängde i luften, men jag tog en chansning och tog med Timo til ALV, det var ju bara att åka hem om det blev en massa regn. Men vi klarade oss ganska bra. Det duggade lite en kort period men då passade vi på att leka i tunneln under Pippi.... Vi såg faktiskt både på en Emil- och en Pippiföreställning. Annars tycker Timo mest om djuren och att leka i de små husen allra bäst.
Satt helt stilla och kollade på Emil :(
 Alfred och Lina!
 Höskullen är också en favorit :)
 Sitter och och blir bjuden på kaffe i mellangården i Bullerbyn...
Vi fick en riktigt mysig dag Timo och jag och det var också sista gången på högsäsong, så det var liksom sista rycket.... I september har de öppet fred-sönd och då är det flera miljöer som slagit igen för säsongen, men någon gång mer hoppas jag att det blir :) Det var så roligt att se hur Timo vuxit till sig mot när vi var där i början av sommaren, för å kunde han inte sitt stilla och se någon teater...:) Min stora kille!!!

Det får bli ett nästa inlägg snart igen då jag skriver mer om hur veckan varit, men nu måste jag förbereda mig inför veckans höjdpunkt ;) mer om det i nästa inlägg :) :) :) :)

Kram på er så länge!
Marie

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...