måndag 21 januari 2013

PÅ G! :)

Nu har jag fått i mig lite frisk luft i alla fall, för i torsdags var vi ute med eleverna i VOK hela dagen och hade utomhuspedagogik, vilket var riktigt trevligt. Vi hade lektioner på förmiddagen och sedan blev det lunch ute och pulkaåkning efter lunch och så avslutade vi en rolig och strategisk bokstavslek:) På kvällen så blev det årets första tur till Tuna då ridlektionerna satte igång, alltså inte klokt vad ringrostig man blir på ett jullov. Jag har tappat både kondis och teknik, men det kommer snart tillbaka :) Nu börjar jag äntligen känna att jag är på gång!


En härlig dag med våra trevliga sexor i VOK, det blev allt från denna verb-hinderbana, matematik -uppskatta vikter och längder, NO-leta knoppar till pulkaåkning!





Helgen har jag bl.a. spenderat på Brygghuset med trevliga kollegor, hos Elina i Horn och hemma i soffan. Fast jag gjorde faktiskt nytta i soffan, för jag tog mig äntligen tid att läsa igenom om de Nationella proven som vi har framför oss. Det var en hel del att sätta sig in i måste jag säga. I Horn blev det kvalitetstid med yngsta dotter, så mysigt så då vi var i stallet, gick hundpromenader och inspekterade gården och djuren i Flytthem där ca. 1200 kor och ungdjur bor, och så lagade vi tacopaj och hade mys framför teven.


De här djuren i Flytthem har det bra minsann, de går på lösdrift och kan gå in och ut som det vill:)




"Gör det du kan, med det du har, där du är"
Kramar Marie!

2 kommentarer:

Mimmi sa...

Låter som en superhärlig utedag :) Har tänkt göra detsamma med min grupp med verb-hinderbana. :)
Kram Mimmi

Marie sa...

Ja det funkade jättebra:) Sedan hade jag början och slutet på ordspråk och så skulle de leta reda på sin kompis så de fick de rätta och klura ut vad det betyder:)
Kram!

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...