söndag 6 januari 2013

Slut på ledigheten!

Nu är det slut på ledigheten och godedagarna, imorgon vankas det jobb igen:) Men det ska bli skönt att komma i ordning igen. Hoppas bara att min trötthet går över när jag kommer igång, annars får det nog bli hälsokosten och rusta upp sig med vitaminer, lite geromax kanske:) Jag har verkligen varit helt slut detta lov, så man kan väl inte säga annat än att jag har vilat i alla fall, men nu gäller det att komma igång och röra på sig också så att man blir lite pigg. Hoppas att jag klarar att börja träna lite på gymmet i veckan. 

Jag har precis läst ut min "Sandmannen" nu, och det säger jag bara vill ni ha lite thrillerspänning så LÄS, för jag har verkligen inte kunnat släppa boken och läste ut den på några dagar. Jag har läst halva nätterna och när jag lägger ifrån mig boken är jag så uppskakad så det tar minst en timme innan jag kan somna. Herre gud säger jag vilken bok, det fanns inte ett enda parti där det blev långtråkigt utan man var bara tvungen att fortsätta:)

Medan jag läste ut boken tog Dick tag i granen, nu ska den ut sa han, innan den börjar barra så förbaskat:) Vi brukar vänta in i det sista, så när vi börjar plocka bort julgranssakerna så rasar barren av:) Men i år har den hållit sig förvånansvärt bra, så nu åker den ut innan tjugondag Knut...


Keplers fjärde bok är verkligen att rekommendera om man gillar spänning. Jag har även gillat de andra, men denna tar nog priset. Hypnotisören såg jag även på bio när jag var hos Johanna på höstlovet. Nu väntar jag på den femte, för den måste bara komma och det är snaaart:)

Nu hoppas jag att ni får en riktigt trevlig vecka!
Kramar Marie!


Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...