fredag 11 januari 2013

Johanna ♥ 25 År!

Jag fattar det bara inte..... Idag är det 25 år sedan vår förstfödda dotter kom till världen. 25 år sedan?? Vart har dessa år tagit vägen? Vi bodde under den tiden i Storebro. Barnen växte upp där, gick i förskola och skola. Johanna började spela fotboll, men hennes passion i livet var redan då dansen. Hon var flitig dansare i Aktiv Ungdom och hon blev själv ledare vid 12 års ålder. När hon slutade grundskolan flyttade hon till Kalmar. Hon gick på ett dansgymnasium, men släppte inte Aktiv Ungdom för det, hon åkte hem en gång i veckan och både dansade och ledde en grupp. Familjen flyttade också till Vimmerby när Johanna gick på gymnasiet. 

Efter 3 år i Kalmar var Johanna hemma 1 år och arbetade på posten, men sedan tog hon sitt pick och pack och drog till Stockholm för att förverkliga sin dröm. Hon skulle bli professionell dansare!! Första året gick hon ett år på förberedande Balettakademin och sökte sedan in på Balettakademin, men kom inte in. Det var tuffare än vi alla någonsin anat. Hon bodde kvar i Stockholm, nu med pojkvännen som hade flyttat upp. Johanna jobbade på dagarna och tog dansklasser på kvällarna. Året efter sökte hon igen och kom in, skam den som ger sig:)

Nu efter 25 år går Johanna sin sista termin på Balettakademin och om ca 5 månader är hon professionell yrkesdansare, precis det där som denna otroligt målinriktade tjej bestämde sig någon gång under sin gymnasietid.

Massor med grattiskramar till vår fina
 Johanna 25 år!
♥♥♥            


HISTORIA!
11 januari 1988 stolt far med sin nyfödda dotter Johanna!!

Johanna 2 år och teaterapa redan då!


Johanna har blivit en stolt storasyster till fina lillasyster Elina!
♥♥♥
 Italiensemester -92
 Första Greklandsresan!
 Kramar famefactory idolen Andres!
 Konfirmation!
 Slutar nian här med bästisen Tilde!
Student 2007!
 Bal Kalmar slott!
Johanna 20 år!

Johanna med sin Nicke på Kreta

Danskarriären startar!




 Detta är Johannas fantastiskt snygga CV bild!!


Pussar och kramar i massor till vår dotter som fyller 25 år idag!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...