söndag 1 april 2012

Mina tankar går till...

Det är flera som jag skänker en extra tanke just nu, en är min morfar ♥ som inte mår något vidare. Han ligger just nu i Västervik och är som sagt inte så katig..:( Tyvärr har han också tappat sin kämparglöd och livsgnista som försvann när hans kära livskamrat försvann för en månad sedan. Vi får väl se hur länge han orkar, men oj vad hans hälsa dalade efter att mormor gick bort.

Så är det så klart älskade Johanna♥ som efter ett par djävulsveckor med audition kämpat som en tok, gett allt och nu är hon precis slut. Och på onsdag ska de få ett samtal med rektorn som menar att man helt enkelt kan få sluta om man inte håller måttet. Har aldrig hört något så idiotiskt, att helt plötsligt bestämma att något kan åka ut efter två år. Utbildningen är svindyr, den är otroligt tuff som den är och många har tagit lån på ca 100 000 kr och nu kanske dem inte får gå kvar eller helt enkelt får gå om ett år. Sådana förutsättningar måste man väl i allsin dar tala om när man söker eller kommer in på utbildningen, inget man bara kan ändra på??????? Jag ska i alla fall ta reda på om man får göra så här....... grrrr!!! så arg jag blir!!! Jag hoppas och ber för att Johanna och alla hennes klasskamrater få gå klart sin utbildning.



Önskar er fina bloggvänner söndagsfrid!


Kramar från Marie!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...