söndag 22 april 2012

Härlig ridtur!

I helgen fick jag äran att rida Elinas Blue Water Fabian ♥ som hon heter den lilla söta Fellponnyn...:) Jag red henne några gånger precis när hon köpt henne i Ulveberg och hon var bångstyrig och var inte alls skolad. Nu har hon varit i Källeberg i 1 år och Elina har fått hjälp av Agneta Egermo att rida till henne, och även hennes dotter Johanna som har hoppat henne en del. Jag kom bara på för ett tag sedan att jag har ju inte ridit henne nu, bara sett den stora förändringen, men ville naturligtvis känna på den också...:)

Så i helgen bar det av till Tuna och jag fick som sagt äran att verkligen på riktigt känna förändringen. Så duktig hon var, inte alls bångstyrig utan ville vara till lags hela tiden. Så himla mysig stund vi fick och dessutom kom solen fram så det var riktigt skönt :). Jag fick så klart mersmak och ska rida henne på lektion på måndag om det finns plats.





Nu mina bloggvänner är det slut på denna helg och en härlig vecka väntar främför oss. Min kära sambo har en veckas semester innan han intar sin nya tjänst i Stjärhusen...:) Så givetvis förväntar jag mig en kärleksfull markservice...:)

Kramar från Marie!



Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...