måndag 10 augusti 2015

Slutet och början!

Jaha då var det dags då, dags att sopa av arbetskostymen och inta lärarrollen igen :) Det kändes faktiskt inte helt fel, inte efter att man faktiskt fick en solvecka så här på slutet och helt okej att solen lyser även när man jobbar....faktiskt, blir alltid på gott humör av solen. Det var lite annorlunda idag vid uppstarten, för vår rektor brukar ha så mycket som vi ska igenom, men nu är hon sjukskriven så det var en snabb genomgång och sedan fick vi styra i arbetslagen och i klassrummen nu som var upp och nervända efter Bullerby Cup. Så det kändes väldigt bra, vi brukar alltid ha så mycket uppstyrt hela veckan så man känner sig så stressad, men i år verkar vi få mer egentid. Sedan var det så klart roligt att träffa alla trevliga kollegor...:)

Men igår, dagen innan hade vi en helt underbar dag ute vid bryggan. Vi åkte ut hela familjen, alltså både Johanna och Elina med familj, och sedan dök både mamma, Leif och Nickes föräldrar upp, så det var verkligen fullt på bryggan. Tur att vi byggde en större förra året :) Vi hade som sagt en heldag med sol, bad, grillade hamburgare, fika lek och fiske. Det kunde inte bli ett bättre avslut på min ledighet, alla samlade och att få rå om dem alla en solig och varm dag på bryggan värmer i mitt modershjärta. Timo var också så himla duktig, han styrde och lekte i sin lilla bassäng som vi fixade och så klart räknade han stenar och kottar nästan hela tiden :)

Imorgon har vi förskjuten arbetstid för att sedan gå på en föreläsning av Stefan Hertz och sedan har vi Kick Off i Källängsparken på kvällen, så vi hoppas på en trevlig, varm och skön kväll!!

Kram Marie!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...