tisdag 25 augusti 2015

Egentid med Johanna och Timo!

I helgen hoppades jag ju på att jag skulle hinna träffa Johanna en del, trots att hon hade danskurs och vi fick faktiskt t.o.m. lite egentid hon och jag. I lördags var Dick iväg  och spelade så när Johanna kom hem från utbildningen tog vi först en kopp kaffe på balkongen i solskenet och efter det åkte vi ut till Apollostugan för ett kvällsdopp. Nu badade ju inte jag, istället satt jag och läste en bok. Det var en fantastisk härlig kväll och vi bara satt där småpratade lite ibland eller så satt vi tysta med varsin bok och en cider och njöt av lugnet och den vackra omgivningen :) Finns inte bättre sätt att koppla av på.
Även när Johannas kurs var slut på söndagen fick vi några timmar tillsammans då vi åkte till ALV med Timo. Jag har ju varit där flera gånger i sommar med honom men vi har ju mest lekt i husen och tittat på djuren. Men denna gång så såg vi både Emil, Pippi och Ronja. Lte myror i kroppen hade han allt, men det gick väldigt bra ändå och mest stilla satt han nog under Vilddjursmötet hos Ronja, då han även härmade både rövarnas visa och fler ord t.e.x. skrek han "Mattis" när Undis var arg på honom, vår lilla papegoja och några bredvid oss skattade hjärtligt åt honom, Gulle :)
 Kollar Pippi :)
 Lite bus i väntan på Ronja :)
Titta och hälsa fåren är nog bland det roligaste :)
 Så här fin är man efter att ha ätit en glasspinne :)
Åh är så glad att jag fick en halvdag med Johanna även på ALV. Vi hade det så himla mysigt. Fint och soligt väder, lagom med folk så vi kunde se föreställningarna, god glass och trevligt sällskap, en glad och busig unge, vad mer kan man önska?

Kram
/Marie

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...