onsdag 5 augusti 2015

Tjuvstartat :)

Sommarlovet är inte slut men jag har tjuvstartat , alltså arbetat på skolan med elever:) Det var premiär och lite annorlunda för mig att ha sommarskolan. Det kändes lite som på Sanuk, att få uppgifter av andra lärare och lotsa eleverna genom dem. För det är så det går till, sexans lärare har gett mig uppgifter som dessa sex grabbar skulle arbeta med och så har jag tillsammans med högstadiets lärare handlett dem:) Det var roligt, men det kändes ju lite surt att ge sig iväg och jobba när solen äntligen kom fram... Men nu har jag i alla fall tre dagar ledigt till innan vi börjar på riktigt. Men eftersom jag redan varit på jobbet och börjat styrt lite är det svårt att helt koppla av, nu är man liksom inne i arbetet mentalt så börjar ju tankarna direkt. Fick också reda på lite förändringar i arbetslagen, men som tur är inte i vårt.... Jag kommer sakna en speciell kollega som tagit tjänstledigt för att prova lärarjobbet i en annan kommun. Vi har följts åt under några år och hon är en mycket duktig, ambitiös och rolig kollega så hon kommer att vara saknad det kan jag lova :)

Men det var himla roligt och trevligt att träffa några kollegor igår efter jobbet. Det är vi lite dåliga på på vårt arbete, men kollegan Therese tog tag i det och bjöd hem några kollegor till hennes fina hus. Ja, det var som att komma hem till en riktig inredare, jösse vad fint det var och ute var det indelat i olika små oaser. Man skulle kunna tro att Ernst bodde där :) Hon är riktigt duktig den dära Therese :)

Kram Marie!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...