onsdag 12 mars 2014

Kajaking i Talabeng!

I söndags blev det en ny upplevelse här på Lanta, denna gång med Gunilla, Johanna o Nicke. En helt underbar utflykt då vi åkte ut med kajaker till Talabeng, där paddlade vi och bara njöt av allt det vackra. Vi stannade till i en grotta och man kunde prova sin modighet att klättra med högt upp och in i en ytterligare mörk grotta bland fladdermössbajs och dyl..., vilket Nicke gjorde då vi stannade halvvägs :)

Sedan hoppade vi på longtailbåtarna igen och åkte för att äta på den vackra ön Bu-Bu Island... Där stannade vi även så att vi kunde sola o bada :) Avslutningsvis åkte vi igenom mangroverträsket och matade aporna som först var väldigt intresserad av maten men när den var slut började  kungen i flocken att sätta å flera honor, en lite extrashow kan man säga att det blev :)



















 Bu-Bu Island i sikte :(












 Ja åter en dag i paradiset, jag kan inte rå för att jag blir lite tjatig, men detta är svårt att förstå. Det är så himla roligt att få visa allt detta vackra för Johanna o Nicke :)

Kramar Marie!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...