torsdag 20 mars 2014

Går mot slutet!


Nu börjar min tid här på den tropiska ön Koh Lanta lida mot  sitt slut. Och det är dags att summera. Jag måste bara säga att alla mina förväntningar uppfylldes och mer där till. Jag hade aldrig kunnat föreställa mig att det skulle bli så bra. Mina farhågor däremot besannades inte, vilket ju bara är bra. Nu hade jag inte så många farhågor men visst funderade jag på att jag skulle få sitta en hel del ensam på hotellrummet, vilket jag kanske har gjort tre gånger och då har jag valt det själv. Det har varit en fantastisk sammanhållning och jag har fått nya vänner för livet. Sedan hade jag väl lite farhågor för alla djur, framför allt ormar som jag inte är så glad i, men jag har faktiskt inte sett en enda, trots att det finns en hel del. Någon berättade att det kommit upp en genom avloppet på hotellet bredvid, och jag som gått i flipp-flopp i regnskogen och gummiplantage m.m. Jag har inte heller sett några stora spindlar som visserligen är ogiftiga här, jag har sett en hel del ödlor som jag inte alls tycket är obehagliga och så en kackerlacka.

Jag har varit så nöjd med mitt boende på Ocean View, jag är ju kändis här nu när man bott så länge och alla är så snälla.

 MIN FRUKOSTSAL:)


 DÄR INNE I BUSKAGET ÄR MIN BALKONG, HELT PERFEKT, INGEN SOM SPRINGER OMKRING UTANFÖR!
I

 MIN UTSIKT FRÅN BALKONGEN:)

SÅ VAR DET SKOLAN SANUK!
PERSONALKONFERENS MED GOFIKA!




 I SALAN TILLVERKAS DET DRILLSTAVAR IDAG







JAG HAR JU YOGAT EN DEL HÄR OCKSÅ, VILKET JAG ALDRIG GJORT FÖRUT. VI HAR HAFT EN HELT UNDERBAR LÄRARE, EN AMERIKANSKA, FARAH :)




 FARAH OCH REKTOR NINA STÅR OCH KONFERERAR!
 och ibland händer det att man går på spa också!


 Några av de små ödlorna jag träffat på
Denna har jag haft på mitt rum ;)




Pop kan mai!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...