torsdag 21 juni 2012

SOMMARLOV!

Nu mina vänner så är nedräkningen över, idag har jag haft min första dag på mitt välförtjänta sommarlov :) En riktigt skön dag, en solig dag men också en lite trött dag... Värför?, kan man undra... Det beror nog framför allt på att gårdagens kväll blev sen.... Men också att nu äntligen slappnar man av...

Min sista arbetsdag satt jag i stort sett en hel dag från 8.00 - 16.00 vid datorn och herregud vad stel i ryggen jag blev, tur att man inte har ett sådant stillasittande arbete. Det var de sista på de skriftliga omdömena som blev skrivna och så himla skönt, de är ivägskickade också.

Kvällen däremot tillbringade jag med mina kollegor plus vaktis Patrik hos Angelica. Vi var bjudna till hennes nya fina renoverade hus, oj vad fint de hade fått det. Angelicas Nobia var också hemma och roade oss med både det ena och det andra, sicken go unge. Och hon fick förstås en favorit, det var ingen mindre än farbror Berth, som också fick äran att läsa kvällssagan...:) Vi fick god mat och dryck och vi spelade spel och hade det mycket trevligt...:) Angelica och jag passade på att avtacka våra fina kollegor som inte följer med oss till sexan i höst med varsin fin ljusslykta...:)












Ha en riktigt härlig och skön midsommarhelg kära bloggvänner!
Kram Marie!

1 kommentar:

Anonym sa...

Ett välförtjänt sommarlov - ja, det är väl det minsta man kan säga!! Njut! Till hösten blir vi inte bara lärare/förälder; vi blir kollegor också! Jag FICK jobb på AL! :o)

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...