söndag 13 maj 2012

Vernissage

Idag var det visst en så kallad "Upptäckardag" i Vimmerby med omnejd, man skulle åka omkring och samla stämplar lite överallt. Men det hade som sagt vi ingen aning om utan skulle helt sonika åka ut till Ingebo för att kolla in Emmas vernissage och där var vi inte ensamma om man säger så...:) Hela Ingebo var fullt av bilar och folk som skulle samla stämplar hihi... Men verkligen bra för Emma som fick massor av besökare som kanske inte skulle tittat ut annars. Emma Jansson som är både fotograf och konstnär har sin utställning hela sommaren så det är bara att ta sig en tur och kolla in hennes vackra alster, mycket djur och natur med hennes egna lilla nisch...:) Emma är ju för övrigt familjen egna fotograf, hon har fotat båda döttrarna i olika sammanhang och även Jeko och Blue!!!

För övrigt är det väldigt mysigt i Ingebo och jag hade tänkt provat deras tyska ostkaka, men så klart var den slut som nästan allt annat också. De hade nog inte räknat med denna invasion...:) Annars kan man äta deras goda stenungspizza, det gjorde vi förra gången vi var där och det blir nog inte den sista heller.

Emma Jansson
 Kolla in bruden i svart päls, sicken snygging!




En lugn och skön helg är snart över. Jag behövde lite vila, det var mycket i veckan och inte blir det lugnare i veckan som kommer. Det är fullt upp med utvecklingssamtal, utomhuspedagogik och lite andra spännande äventyr :) Livet är fullt med överraskningar!!

Fortsätt att njuta av denna vackra och fridfulla söndag!
Kramar från Marie!

2 kommentarer:

Maria sa...

Såg min make på Emmas bilder från Ingebo (hihi). Är med på trion av herrar (bröllopsfoto höger i bild) :) Hoppas ni hade en fin dag i skogen idag! Kram Maria

Marie sa...

Haha Maria så kan det gå när man hamnar på bild, det kan dyka upp var som helst och när som helst..:)
Tack vi hade en jättebra dag i skogen och nu kan vi beta av det på listan. Kram!

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...