lördag 26 maj 2012

En helg på Lidingö!

Igår åkte vi med Annika och Per till Stockholm redan vid 12-tiden. Det var dags för Johannas vårföreställning och i år var den på Dieselverkstaden ute i Nacka. Som vanligt var det helt fantastiskt att se dessa duktiga elever på Balettakademin, och som mamma blir man så stolt...:)
 Johanna efter föreställningen!

 Idag blev det en utflykt till Fågelöudde på Lidingö medan Johanna var och jobbade på Ica Kvantum. Vi hade med oss lite födelsedagsfika och firade Nickes som fyllde år. Det var himla fint, men tyvärr var det lite blåsigt och solen ville inte gärna titta fram... Sedan blev det sightseeing på Lidingö. Nicke körde runt och vi fick se på en massa vackra hus och vyer på ön...:)



 Grattis Nicke 29 år!
 När Johanna hade slutat senare på eftermiddage fortsatte firandet och vi åkte tll Kashmir, en fantastisk Indisk restaurang på Lidingö. Nu hade också solen hittat ut från molnen och det var riktigt skönt.:) Även Nickes bror Marcus och hans tjej Felicia var med. Det var så mysigt så och maten var som vanligt riktigt god. Jag åt en smarrig Chicken Korma..:)



Nu har vi alla bänkat oss framför teven och ska se Eurovisionfinalen och hoppas förstås att vi får njuta av en svensk seger..:)

Önskar er fina bloggvänner en riktigt skön lördagskväll!!
Kramar Marie!


Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...