onsdag 21 mars 2012

Wild Rover på Irländsk afton

Wild Rover i all sin ära...:) I lördags kväll var det Irländsk afton på Konsert och Kongress i Linköping och där var det drag måste jag säga. De var två band som bytte av varandra på scenen och vid väntan blev det snack och en massa trevligt jammande i logen...:)

Taket var nära att lyfta i den enorma lokalen som för övrigt var fullsatt, när de bl.a. drog igång Gammelgädda och Fy skråen. Jag har egentligen ingen aning om hur många personer de tar in, men väldigt många var det...:)


Dick the drummer










Efter en sådan här intensiv helg så blir det ofta en seg vecka efteråt. Man är liksom efter i sömnen, men allt rullar på ändå. Solen lyser så fint där ute, tyvärr har jag inte hunnit känna dess varma strålar för det har varit fullt upp med jobb på kvällarna. Men jag blir glad bara av att se ljuset och alla härliga ungar på skolgården som är fulla med spring...:)



Tänker lite extra på Johanna i veckan som har en tuff audition denna och nästa vecka. En audition om man helt enkelt ska få fortsätta tredje och sista året på Balettakademin eller inte. Har aldrig hört något så sjukt..:( Det har kostat dem ca. 18 000 kr per termin att gå där och så ska man kanske inte få fortsätta, ev. gå om ett år ?????? För mig låter detta helt absurt och snacka om att detta ställer till en enorm oror i lägret. De har ju dessutom redan ställts inför en enorm audition på tre veckor när de sökte in, där en efter en åkte ut i gallringarna. Jag hoppas verkligen att alla som kämpar och sliter med blod, svett och tårar i Johannas klass kommer att få fortsätta...

Du är bäst Johanna! ♥

Kramar till er fina bloggläsare!


Från Marie!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...