onsdag 10 december 2008

Julbordens tid!

Den intensiva tiden fortsätter. I helgen var Dick och jag med hans jobb på Västerviks Stadhotell. Innan kändes det bara jobbigt för jag har inte haft mycket tid hemma och kände mig lite stressad. Min engelska kurs spökar bakom hörnet och jag kommer inte till läsningen av alla engelska artiklar. Så upp tidigt lördag morgon för att läsa. Men vi åkte sedan med det andra gänget som skulle åka vid 16.00, så Dick och jag hann även med en sväng på stan.

Väl iväg så hade vi givetsvis jättetrevligt. Det var först lite musiktävlingar med champanje och sedan lite mingel med vin. Sedan dags för glögg och efter det ett utsökt julbord. Det kalla var helt fantastiskt, en massa lax och makrill. Kvällen följde med dans och som sagt riktigt trevligt. Det skönaste var att vi stannade kvar, och en natt på Västerviks Stadhotell är ju inte helt fel.

I tisdags var det dags igen, men denna gång Vimmerby Stadshotell. Då åt vi julbord med hela vårt område. Det var också trevligt och gott. Detta julbord blev dock lugnare och framförallt inte lika sent som det förra.

Tack och hej i julbordstider!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...