lördag 27 december 2008

Stor släkt-träff

Nicke, Johanna o Elli

Långbord med släkten Svensson

Moa o Per


Elina o Ellinore


Musiktävling


Oj vilken pärs!! Nej, vers det var riktigt trevligt men visst fasar man lite över att 25 släktingar ska komma. Vi har nu några år haft Dicks föräldrar och syskon med familjer på annandagen, därför att vi är nog dem som har störst utrymme. Vi räknade efter om alla kom skulle vi bli 34 stycken, men vi blev bara 24... Vi hade knytkalas och det gick mycket bra. Det är inte så ofta vi träffar t.ex. Steves äldsta grabb Per som idag bor på Gotland, och han hade med sig sin Maria. De flesta stannade till 20.00 men de sista gick vid ca 2.00, då hade vi även hunnit med lite musiktävlingar. En lyckad träff!!


Morgonen efter gick jag upp skapligt för att återigen läsa Pinter, min engelska kurs hänger mig i hasorna så här i mellandagarna. Jag har gjort de första frågorna med hakar upp mig lite på de två sista. När använder man IKT i "lära sig lära"? Ja det får bli att läsa och skriva lite till imorgon.


God fortsättning!!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...