torsdag 2 mars 2017

Layana och helg!!

Förra helgen hade jag lite beslutsångest om vad jag skulle hitta på, Anna och en vän skulle till Koh Ngai, men dit ska vi om ett par veckor, skulle jag följa med Gunilla och Christine till Koh Jum då där har jag ju inte varit i år eller ska jag bara vara på Lanta, för det har jag inte heller varit så mycket? Ja enda till fredag eftermiddag tog det då jag äntligen bestämde mig för att stanna här... Så skönt att äntligen ta ett beslut, haha vilka bekymmer man har då...

Vad hittade jag på då, jo lördag klockan 8.00 väntade jag in Lotta i en tuk-tuk för att vi skulle åka och äta frukost på Layana, ett riktigt fint hotell där frukosten kostar 700 Bath, väldigt dyrt, men ibland får man kosta på sig :)
Servetterna på bordet som det sedan kom och la i knät på oss :)
 En enorm frukostbuffe, massor av frukter, bröd, juicer och mmm alla ostar :)
 Vakter går och vaktar solstolarna så inga obehöriga lägger sig där...
Sedan blev det en riktigt skön o lat dag på Long beach. Jag var ju lite trött av gårdagens drinkkväll och party på cheaky :)
På kvällen blev det en premiärtur till Where Else (för i år alltså) ett trevligt ställe där man sitter i små mysiga kojor eller båtar :)
På söndagen kände jag bara för att vara helt för mig själv, har faktiskt inte varit det någon gång än så nu längtade jag till det. Jag började med en morgonprommis och tog sen en frukost på hotellet nedanför mig. Man sitter på en takterass med utsikt ner mot stranden och havet.
Här sitter jag och hör havet brusa  :)
Sedan la ja mig en stund vid poolen, stoppade in hörlurar i öronen och försvann bort... Senare åkte också boken fram. Vidare tog jag mig en simtur i havet, därefter lunch på mitt gamla stammishak Koala och så klart blev det en massage också :)
Lunch Koala!

Söndag kväll var jag åter på Koala bar och åt med Anna o Lasse. Då var det livemusik och kvällen till ära blev det en strawberry margarita :)

Har jag sagt att jag har det bra?

Nu längtar och väntar jag på kära sambon som kommer till helgen. 

Kram
Marie!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...