söndag 12 mars 2017

Händelserik vecka!

En händelserik vecka här på Lanta har snart nått sitt slut... Många olika restauranger har besökts med våra vänner, vi har varit i Old Town på Lanta Lanta festivalen, haft avtackning för två kollegor och haft fredags feeling på Kantiang men efterföljande solnedgång på Damond Cliff. Det är helt otroligt vad mycket man upplever här på en vecka och dessutom hinner jag arbeta 40 timmar i veckan. Veckan har dessutom varit innehållsrik och intensiv med besök på Animal Welfare en organisation som hjälper djur här på Lanta och dessutom steriliserar katter och hundar så det inte förökar sig sådant. Jag har också haft tre avtackningar och en inskrivning...,

En vanlig måndag blir inte vanlig på Lanta utan efter jobbet åkte Anette, Tony, Anna, Lasse, Dick och jag till Where else för att titta på solnedgången och äta god mat. Stället är så fint ett riktigt thaiställe på Klong Kong som är uppbyggt av det som man finner pp stranden. Man sitter t.ex. i båtar och äter...:)
Tisdagens thaitema för mig och några elever blev alltså Lanta Animal Welfare! Bra guidning och mycket nöjda elever som gosade för fullt med alla katter. Vilken bra organisation där alla jobbar som volontärer.
I onsdags var det dags för den årliga Lanta Lanta festival och då tog vi en taxi och for till Old Town efter jobbet. Det jade länge ryktas att det inte skulle bli någon festival för att kungen har dött, men så rätt som det var såg vi skyltar uppsatta att den skulle vara. Vi startade med lite shake när vi kom och sedan minglade vi omkring och såg på festligheterna. Layana hade dukat upp ett fint matsälle så där fick det bli mat :)
 
 Så träffade jag så klart massor kollegor :)
Mat på Layana!
 Och till efterrätt  sticky rice med mango!


På torsdagen efter jobbet bar det av till Lazy Days på Relax Bay för avtackning av 4 kollegor, två som slutade i fredags och två som slutar på fredag. Alltid sogligt, men vi fick i alla fall en väldigt trevlg kväll tillsammans alla kollegor och rektorn höll fina tal till de som slutar. Sedan var det fantastiskt god mat på Lazy Days så dit blir det besök :)

Helgens lilla minisemester kommer förhoppningsvis imorgon!

Kram Marie!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...