fredag 19 augusti 2016

Fartfylld vecka!

Nu är första jobbveckan slut och den har varit intensivt värre, samtidigt som det är roligt att jobba denna vecka för det blir lite annorlunda med fortbildning och lite andra aktiviteter. Det är ju t.e.x tillfälle för oss att gå ut och äta lunch tillsammans, det har blivit både Lilians Lotus, Kina och Royal då vi har en timmes lunch, mot annars 30 min,vilket faktiskt känns lyxigt :) Det enda som inte känns okej är att vi ska sitta och göra vårt egna schema som tar en evinnerlig tid då t.ex. högstadiet har två ansvariga som lägger schema åt alla

Veckan avslutades i alla fall mycket bra med samkväm, träning på arbetstid och det avslutades med smoothie för alla i cafeterian. Träningen för min del bestod i workout och yoga som en kollega och jag stod för.Vi kunde helt enkelt träna på kollegorna eftersom vi ska ha samma pass förutom yoga på vår kommande hälsodag :) Det blev en energi- och fartfylld timme :)

Jag och min bästa kollega Maria höll i dagens workoutpass!
 Med efterföljande smoothie i cafeterian!
 
Nu återstår det bara att se om allt är förberett till måndag då eleverna kommer, våra nya fyror, spännande att få nya elever :) likaså är vårt nya arbetslag som redan nu känns toppen, så nu ser jag fram emot en inspirerande och rolig termin....:)

Nu är det helg och även den är spännande då Dicks gamla 80-tals band Extremes har samlats för att spela på This is Hultsfred... så ikväll samlades gänget en sväng på Statt verandan, alltså så himla roligt, för det var säkert 20 år sedan jag såg originalbandet på scenen :)

Ser verkligen fram emot morgondagen då gänget ska spela på This is Hultsfred, det ska bli så roligt så. Ja nu är vi hemma igen, och nu sitter vi här och väntar å att OS-finalen i damernas fotboll ska börja :)

Trevlig helg alla fina bloggvänner!
/Marie

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...