lördag 12 mars 2016

Vår i luften!

Japp då var denna kortvecka slut, eleverna gick bara 3 dagar och hade sedan 2 studiedagar. Så i torsdags hade hela vårt område sambedömning av NP hela dagen, vilket var både jobbigt och givande.... Nu har jag bara några kvar i helgen som inte hanns med. I fredags var jag som sagt ledig eller rättare sagt skulle varit men så klart blev det lite jobb med NP. Men jag hann med en hel del annat också, som att fixa mina naglar, lie städning och strykning också...

På kvällen var vi på Royal med några vänner och åt, och det var så himla trevligt där så vi gick inte hem förrän halv tolv och då blev det en Mojitos, efterrätt och kaffe hemma hos Mia o Anders :)
 Denna vecka har jag verkligen unnat mig egen kvalitetstid, i måndags färgning av håret, igår nya naglar och idag fotvård och pedikyr, så himla skönt och något som jag verkligen kan rekommendera på Show Case :) Medan jag sitter i fotbad får jag skön massage i en massagestol medan jag blir ompysslad ,och efter hon har filat och klippt tånaglarna så både peelade och masserade hon fötter och vader och avslutningsvis målade hon tånaglarna :)
Dagen idag avslutades med lite lek och bus med barnbarnen :) Men först var vi en sväng i Korka kvarn och gratulerade min bror och Linus som vi inte kunde gratta när han fyllde för vi var i Stockholm den helgen.... Efter en fika där åkte vi vidare till Fågelhem och tog en promenad med barnbarnen i det fina vårvädret :)
När vi gått en härlig skogspromenad tyckte Timo att vi skulle blåsa såpbubblor!
Vilken härlig lördagseftermiddag med sol och värme och till råga på det tillsammans med  barnbarnen :) Jag blir så glad av denna underbara unge, han sprider sådan glädje och lilla Mila som även hon ler när mormor kommer, jag blir alldeles varm inombords. Jag är så tacksam för min fina familj, och dessa barnbarn som förgyller våra liv med skratt, glädje och en enorm kärlek.... Vårkänslorna spirar i hela kroppen och jag ser ett ljus i tunneln och jag längtar sååååååå.......:)

Kram från en lycklig mormor!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...