tisdag 22 mars 2016

Moppeutflykt!

Detta land, jag bara älskar det, eller i alla fall Koh Lanta, eftersom jag inte har så mycket att jämföra med. Alltså jag förstår verkligen att det som Koh Lanta har att erbjuda faller mig i smaken.... Jag insuper allt, klimatet, värmen, solen, maten, lukterna, atmosfären, de gästvänliga thailändarna, alla möten, sanden mellan tårna, ja listan kan bli lång, men jag är så glad att jag är här, är liksom i ett lyckorus:)

Igår var vi på en av mina favoritstränder och den heter Klappa klum och baren heter Krit friendly bar, och snacka om friendly, för så gästvänlig och trevlig han är Krit... Åter igen ett härligt återseende. Det är så himla mysigt och lugnt och skönt där...
Efter denna underbara dag hade vi bestämt träff att gå ut och äta med en kollega från förra året, som också kommit hit med sin man och är här på semester. Gunilla som jobbar här för fjärde året i rad var med också och som grädde på moset kom Nina, vår rektor från åren vi jobbat och som tyvärr slutat nu, så det blev en del del kära återseenden :)
Idag har vi hyrt moppe så att vi friare kan ta oss runt lite här på ön. Roligt att återse favoritstränder och även upptäcka nya, så vi började att åka ner till Kantiang bay beach, där även favoriten Why not bar och Same same but different finns.På den sistnämnda blev det lunch innan vi tog oss vidare på vår lilla utflykt :)
 Why not, min favoritreggaebar :)
Sedan fortsatte vi att åka nedåt, där vi stannade och tittade på underbara vyer och så gjorde vi ett stopp på några timmar på Klong Jark, där vi tog lite siesta :)

 Vill nog inte tatuera mig där inne :(
Vi avslutade vår lilla tur på Diamonds cliff och hade tänkt stanna för att se solnedgången, men tyvärr blev det lite disigt så det bidde ingen. Men vi tog en shake och lite tilltugg :)


 Åter igen en härlig dag i paradiset och jag fortsätter att njuta av vår semester :)

Kram!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...